Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging ondersteunt u, als u net een geliefde heeft verloren, richting de uitvaart. We nemen de tijd om in alle rust te praten over hoe het afscheid er uit kan komen te zien. We nemen de wensen door, bekijken de financiële mogelijkheden en organiseren samen een warme en persoonlijke uitvaart waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Een goede kennismaking is erg belangrijk. Ik begeleid u persoonlijk door een zware periode. We zullen veel met elkaar praten om te ontdekken welke ideeën u heeft bij de uitvaart. U kunt besluiten om veel zelf te doen, u kunt er ook voor kiezen om meer aan mij over te laten. Hier vinden we samen een vorm voor.

Het belangrijkste is dat u een goed gevoel heeft bij mij en dat we een klik hebben. Als u meer wilt lezen over mijn onderneming kunt u kijken op mijn website: www.kirstenboerema.nl

De samenwerking die ik met Annegien Dinkla heb is ontstaan toen ze bij mij kwam en mij vertelde dat ze de opleiding voor postmortale make up ging doen. Ik vind het een mooie aanvulling op mijn werk, want je kan iemand met make up weer een herkenbare uitstraling geven die iemand ook bij leven had. Herkenbaarheid, dat is zo belangrijk. En zoals Annegien het vertelt: “Het kan echt het verschil maken tussen kist open of dicht...”

Wij'S Uitvaartzorg

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Uitvaartzorg in Drenthe, Friesland en Overijssel

De samenwerking met Annegien Dinkla is er al vanaf de start van Wij’S Uitvaartzorg. Wanneer postmortale make up nodig of gewenst is, is het ontzettend fijn te kunnen samenwerken met iemand die kundig is, het werk met hart en ziel doet en prettig is in omgang. In Annegien hebben wij dat gevonden.

Voor meer informatie wijsuitvaartzorg.nl

Haan uitvaarbegeleiding

Als uitvaartbegeleider zal ik met u meevoelen en meedenken. Samen zullen we in ons dagelijks contact in alle rust de tijd nemen om de uitvaart met alle mogelijke zorg te omringen, waarbij uw wensen leidend zijn. In mijn persoonlijke aandacht geef ik u alle ruimte voor uw gevoelens van verdriet en rouw en voor het maken van keuzes die passen bij de overledene en waarbij u zich fijn voelt.

Met uw wensen zal ik ervoor zorgen dat de begrafenis/de crematie een liefdevolle, stijlvolle en unieke uitvaart wordt, die past bij de overledene en die u een goed gevoel geeft.

Voor meer informatie Haan uitvaartbegeleiding

Contact


Telefoon: 06 53 99 80 95
E-mail: info@huidenhaardwingeloo.nl
Locatie: Huid & Haar Dwingeloo
Dwingelderdijk 5
7991 RH Dwingeloo
Volg mij:
KVK 52740641 
btw-id NL002165257B60 
 

facebook recensie


Huid & Haar heeft het bericht van Natalie Piper gedeeld — onder de indruk. 27 januari om 14:10

Mijn bruiloft was op 1 december in het Globetheater in Diever. Ik boekte Huid en Haar om mijn haar en makeup te doen op de grote dag, en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb! Ik had voordat ik haar geboekt had Annegien in juni voor het eerst ontmoet en ik was zo onder de indruk dat ik haar meteen boekte. Ik ben Engelse en ik woon in Engeland met mijn wat nu dus mijn Nederlandse man is. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om alles vanuit het buitenland te regelen, maar dat bleek niet zo te zijn. We onderhielden contact via Whatsapp in de daaropvolgende maanden zodat ik advies kon vragen en zij dingen met mij kon controleren en vragen over en weer konden worden beantwoord. We deden twee proeven voor mijn haar en makeup voor de grote dag. Ik voelde me zo op mijn gemak bij Annegien in de salon bij haar thuis dat het voelde alsof ik haar al jaren kende! Daarnaast is haar Engels fantastich (mijn Nederlands is niet zo fantastisch, maar het wordt langzaam beter).

Toen de grote dag kwam zat Annegien vroeg in de ochtend al op mij te wachten, klaar om aan de slag te gaan. Alles verliep heel soepel en het was heel relaxed. Alles leek te kunnen en met gemak maakten ze mij, mijn moeder, mijn schoonmoeder, en twee van mijn bridesmaids klaar voor de bruiloft. Iedereen zag er fantastich uit en ze waren allemaal blij met het resultaat. Ik heb een aantal foto's meegestuurd.
Ik vond het jammer om Annegien gedag te zeggen toen ik vertrok om te gaan trouwen! Ik hoop dat onze wegen elkaar nog een keer kruisen.
Ik kan Huid en Haar van harte aanbevelen en ik kan Annegien niet genoeg bedanken dat ze zoveel aandacht aan mij besteedde en ervoor zorgde dat het voelde alsof ik een miljoen dollar waard was op de dag.

Huid & Haar op facebook