Mijn salon

Online producten bestellen voor je haarverzoging en huidverzorging.
Gebruik de knop om naar de webshop te gaan.

Naar de webshop

Voor zowel de kapsalon als de schoonheidssalon geldt bij mij; de onverdeelde aandacht van mij voor jou. Dit brengt een zeer praktisch voordeel met zich mee; jij brengt één bezoek aan mij en je hebt zowel jouw haar als bijvoorbeeld jouw wenkbrauwen gedaan.

Ik hanteer met name all-in pakketten zeker wanneer jij je haar laat kleuren, wanneer jouw kleur de inwerkingstijd geniet, doe ik intussen een korte behandeling, en kan je uiteraard kiezen wat bij je past. Ik breng de aspecten luxe en efficiëntie samen!

NATULIQUE producten

Het toonaangevende professionele natuurlijke salon merk in de wereld

Gemaakt van gecertificeerde organische en natuurlijke ingrediënten. uit Denemarken.

Respect voor de natuur is diepgeworteld; het begint namelijk al in de opvoeding van Denen om kritisch te zijn over hoe je omgaat met de natuur en conventionele oplossingen te bedenken om de natuur zo min mogelijk te belasten. Zo werd innovatie op het gebied van natuur en milieu een onderdeel van het Deense DNA en mogen ze zich met trots pioniers op het gebied van duurzaamheid noemen. Het is de Deense manier van leven. Zo werd innovatie op het gebied van natuur en milieu een onderdeel van het Deense DNA en mogen ze zich met trots pioniers op het gebied van duurzaamheid noemen. Het is de Deense manier van leven.

NATULIQUE gecertificeerd organisch bij Huid en Haar Dwingeloo

Ik hecht waarde aan een product met natuurlijke ingrediënten en de filosofie van NATULIQUE heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mens, dier en planeet. Respect voor de natuur is diepgeworteld; het begint namelijk al in de opvoeding van Denen om kritisch te zijn over hoe je omgaat met de natuur en conventionele oplossingen te bedenken om de natuur zo min mogelijk te belasten.

Huid en Haar Dwingeloo werkt met NATULIQUE 

 

Kapsalon

Uiteraard is alleen een knipbehandeling ook mogelijk, of alleen kleuren indien u dat wenst, en ook deze relatief korte behandelingen vinden plaats in een rustige, knusse omgeving met nog steeds dat 1 op 1 concept.

Wat het knippen betreft hanteer ik vooral mijn gevoel, en ik kijk oprecht of iets haalbaar is, soms is het door externe factoren dat het haar niet lekker zit, en dan kijk ik samen met jou naar een oplossing, en wat minstens zo belangrijk is , is je eigen handigheid met jouw haar. Ik heb er immers net zoveel baat bij als jij wanneer het niet alleen bij mij goed zit, maar juist de weken erna....

Kapsalon Huid & Haar Dwingeloo Diever

 

Schoonheidssalon

Wat de behandelingen in de schoonheidssalon betreft richt ik mij vooral op de aspecten rust en ontspanning, in alle hectiek van de dagelijkse beslommeringen tracht ik met mijn uitgebreide massages jou even een moment met jezelf te bieden. Verder heb ik een heerlijke uitgebreide stoombehandeling die jouw huid goed toegankelijk maakt voor de reiniging. Ik gebruik in de schoonheidssalon het kwaliteits cosmeticamerk MEDEX Professional (vanzelfsprekend dierproefvrij). Verder hanteer ik tijdens mijn massages oliën, deze kan ik geheel aanpassen aan jouw gemoedstoestand qua geur.
MEDEX cosmetica bij Huid & Haar Dwingeloo

Ik verwijs je graag naar mijn prijslijst voor de diverse behandelingen die ik te bieden heb. En ook hierin is alles op maat aan te passen aan jouw behoeftes.

 

Visagie

Heb je een feestje? Een gala? Gaat je trouwen of wilt je juist een gedegen advies waar jij echt wat aan hebt ten aanzien van jouw make-up (gebruik)?

Soms is het heerlijk om het totaalplaatje eens uit te besteden.

En ook voor camouflage technieken (denk aan wijnvlekken of vitiligo) ben je bij mij in goede handen. Ik kan je helpen met het vinden van de juiste kleur en jou op weg helpen om dit zo natuurlijk mogelijk aan te brengen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Visagie Huid & Haar Dwingeloo Diever

Contact


Telefoon: 06 53 99 80 95
E-mail: info@huidenhaardwingeloo.nl
Locatie: Huid & Haar Dwingeloo
Dwingelderdijk 5
7991 RH Dwingeloo
Volg mij:
KVK 52740641 
btw-id NL002165257B60 
 

facebook recensie


Huid & Haar heeft het bericht van Natalie Piper gedeeld — onder de indruk. 27 januari om 14:10

Mijn bruiloft was op 1 december in het Globetheater in Diever. Ik boekte Huid en Haar om mijn haar en makeup te doen op de grote dag, en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb! Ik had voordat ik haar geboekt had Annegien in juni voor het eerst ontmoet en ik was zo onder de indruk dat ik haar meteen boekte. Ik ben Engelse en ik woon in Engeland met mijn wat nu dus mijn Nederlandse man is. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om alles vanuit het buitenland te regelen, maar dat bleek niet zo te zijn. We onderhielden contact via Whatsapp in de daaropvolgende maanden zodat ik advies kon vragen en zij dingen met mij kon controleren en vragen over en weer konden worden beantwoord. We deden twee proeven voor mijn haar en makeup voor de grote dag. Ik voelde me zo op mijn gemak bij Annegien in de salon bij haar thuis dat het voelde alsof ik haar al jaren kende! Daarnaast is haar Engels fantastich (mijn Nederlands is niet zo fantastisch, maar het wordt langzaam beter).

Toen de grote dag kwam zat Annegien vroeg in de ochtend al op mij te wachten, klaar om aan de slag te gaan. Alles verliep heel soepel en het was heel relaxed. Alles leek te kunnen en met gemak maakten ze mij, mijn moeder, mijn schoonmoeder, en twee van mijn bridesmaids klaar voor de bruiloft. Iedereen zag er fantastich uit en ze waren allemaal blij met het resultaat. Ik heb een aantal foto's meegestuurd.
Ik vond het jammer om Annegien gedag te zeggen toen ik vertrok om te gaan trouwen! Ik hoop dat onze wegen elkaar nog een keer kruisen.
Ik kan Huid en Haar van harte aanbevelen en ik kan Annegien niet genoeg bedanken dat ze zoveel aandacht aan mij besteedde en ervoor zorgde dat het voelde alsof ik een miljoen dollar waard was op de dag.

Haarstudio Huid & Haar

 

Wilt u een afspraak maken?

Stuur mij dan een e-mail door op mijn e-mail adres te klikken of bel mij op onderstaand nummer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 - 5399 8095

Huid & Haar op facebook